Dubai

 

Attraksjoner

Begivenheter

Museer

Restauranter

Shopping

Uteliv

Booking

 

Hotell

Flybillett

Leiebil

Annet Nyttig

 

Fakta om Dubai

Fly

Kart

Priser

Reisehåndbøker

Transport

Videoer

Været

Reiseguider

 

Krakow

Tyskland Reise

Danmark

 

Burj Al Arab

Burj Al Arab er verdens høyeste hotell med sine 321 meter, bare 60 meter kortere enn Empire State Building. Hotellet er også det eneste 7 stjerners hotellet i verden. Burj Al Arab ligger på en menneskeskapt øy 280 meter fra land og er linket til fastlandet med en vei. Hotellet er lokalisert i Jumeirah Beach området, som er 15 km fra hovedsentrumet av Dubai og 25 km fra Dubais internasjonale flyplass

Hotellet inneholder 202 suiter som er fordelt på 27 etasjer med dobbel høyde. Burj Al Arab har som mål å tilby en fantastisk service, det er en egen resepsjon for hver etasje og meget godt opplærte butlere. Hvis du vil bli hentet med hotellets bil på flyplassen kommer de i en Rolls Royce. Hotellet eier faktisk en av de største bilflåtene med Rolls Royce.

Burj Al Arab er bygget med de fineste materialene fra hele verden for å tilby luksus og komfort fra øverste hylle. Alt er eksklusivt designet av de beste designerene i verden. Hotellets design skal etterligne et blafrende seil, og dominerer Dubais kystlinje. På kveldstid kan en se fantastiske koregrafier av fargede skulpturer laget av vann og ild.

Restaurantene holder til under havet og i de øverste etasjen hvor en kan spise høyt oppe blandt stjernen med en fenomenal utikt. Al Muntaha (som betyr “høyeste”) ligger 200 meter over den persiske golf og serverer moderne europeiske retter. Al Mahara (som betyr (“Oyster”) er tilgjengelig via en simulert ubåt reise og serverer sjømat. Spetakulært, lukseriøst og eventyrlystenhet er nøkkelord her og retauranten er ranket blant de 10 beste hotell restaurantene i verden.

Burj Al Arab er en attraksjon vell verdt å besøke, enten det er bare for å skikke eller for å unne seg en god middag på en av de spetakulære restaurantene. Men vær obs på at for å få komme inn på hotellet må man være gjest eller ha en restaurant reservasjon. Det er også mulig å betale for å komme inn å skikke, men da får man bare oppholde seg i respsjonsområdet

 

 Anbefalte Hotell

 

 Shangri-La

 Al Murooj

 Traders Hotel

 Chelsea Tower

  Golden Sands

  Rimal Rotana

 Le Meridien

counter