Dubai

 

Attraksjoner

Begivenheter

Museer

Restauranter

Shopping

Uteliv

Booking

 

Hotell

Flybillett

Leiebil

Annet Nyttig

 

Fakta om Dubai

Fly

Kart

Priser

Reisehåndbøker

Transport

Videoer

Været

Reiseguider

 

Krakow

Tyskland Reise

Danmark

 

Dubai Zoo

Dubai Zoo er den eldste dyreparken i sitt slag ikke bare i De Forente Arabiske Emirater, men også på den arabiske halvøy. Dyreparken er et kjent landemarke som indikerer “byens ende”. Dubai Zoo er kjent for å være den første arabiske dyreparken som alver sjimpanser og arabiske vild katter.

I løpet av de første par årene av sin eksistens, hadde dyreparken bare noen få dyr som store katter, apekatter, og et lite acquarium med noen fisker og reptiler.  Fra mai 1986 til mai 1989 ble dyreparken redesignet og gjenreist, og fra juni 1989 til dags dato har det vært konstant utbygging og renovering.

Dubai Zoo er lokalisert i en frodig og grønn forstad av Jumeirah,og er en populær attraksjon, spesielt for familier. Dyreparken huser nesten to hundre arter av pattedyr, fugler, reptiler og fisker. Mange av artene er innfødte arabiske arter, inkludert den arabiske ulven, som ikke lenger er funnet i naturen. Noen av dyrene kan også oppleves som en del av forestillingene som parken tilbyr. Dyreparken planlegger en ny renovering hvor målet er å skape omgivelser som er mest mulig like dyrenes naturlige miljø.

Dubai Zoo er en hyggelig familie attraksjon, men også en attraksjon verdt å besøke for dem som ønsker å oppleve det arabiske dyrelivet. Parken er åpen fra 10.00 til 18.00 daglig

 

 Anbefalte Hotell

 

 Shangri-La

 Al Murooj

 Traders Hotel

 Chelsea Tower

  Golden Sands

  Rimal Rotana

 Le Meridien

counter