Dubai

 

Attraksjoner

Begivenheter

Museer

Restauranter

Shopping

Uteliv

Booking

 

Hotell

Flybillett

Leiebil

Annet Nyttig

 

Fakta om Dubai

Fly

Kart

Priser

Reisehåndbøker

Transport

Videoer

Været

Reiseguider

 

Krakow

Tyskland Reise

Danmark

 

Shopping i Dubai

Dubai er et paradis for  dem som liker shopping. Byen er kjent for sine 50 kjøpesentre og mange butikker. Shoppingen i Dubai er tax free, noe som gjør at prisene er meget gunstige.

Den mest etterspurte varen i Dubai er gull. Et av verdens største markeder for gull finnes i Dubai og heter Gold souk (markedsplass). Dette markedet ligger på Sikkat al-Khali Street og er verdenskjent for gull kjeder, ringer, armbånd og andre smykker som tilbys til kanskje de laveste prisene i verden.

Gold souk tilbyr hovedsaklig 22 karat kvalitets gull, og er strengt regulert så det er liten sjanse for at kunder skal bli lurt når det gjelder kvalitet.

Fiskemarkdet i Deira er også en klassiker blant turister. Stedet er kjent for sitt unike utvalg av fisk. Fra tidlig om morgenen til sent om kvelden selger de lokale fiskerne i området fersk fisk til en god pris. Stedet er fyllt av fiske elskere hele året og er verdt å få med seg.

Fisk og gull er ikke det eneste som er billig i Dubai. Byen tilbyr alt det siste av elektronikk til reduserte priser. Det elektroniske markedet nær Beniyas Sqare har alle typer elektroniske varer i topp kvalitet. Her kan man gjøre noe gode kupp hvis man er gode til å prute. I likhet med alle andre markeder er dette markedet åpent fra 0700-1200 og 1700-1900. Stengt  fredag morgen.

I tillegg til markedene er Dubai kjent for sine enorme kjøpesenter.

 

 Anbefalte Hotell

 

 Shangri-La

 Al Murooj

 Traders Hotel

 Chelsea Tower

  Golden Sands

  Rimal Rotana

 Le Meridien

counter